Post by tersbackbaltowan on Feb 7, 2022 12:31:52 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Konuşan Ginger 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Konuşan Ginger 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ madeni paraların kilidini aç ▞▞▞
▞▞▞ Konuşan Ginger 2 2022 version ▞▞▞
çocuklar için
bu uygulamayı silin !! bilgi korkutucu şeyler ve başka bir şekilde e-posta adresinizi ve telefonunuzu söyler ve eski siz ve adınızı söyler! !!! Seni uyarıyorum!!!!
Aynı zamanda hem korkutucu hem de komik ama ne zaman ayrılsam beni oyuna sokmaya devam etti....
Talking Ginger 2 Underholdning uob
Bu oyun çok güzel 😍
Bu oyunu gördüğüme çok sevindim 😁
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arcade ghfb
Merhaba, ben Sarah ve bu oyun en iyisi küçük kız kardeşim bunu oynayarak çok eğleniyor ve siz yaratıcı bu uygulamanın harika bir işini yaptı ve bu uygulamayı yaptı. Kız kardeşim ağlamayı kes ve teşekkür ederim güle güle
Xdddxz/Barbekü yumurta şirin
Bunun gözünün içine dikkatla bakın kamerayı görmüyomusunuz
Çok oyunmuş çok beğenmiş vallahi çok beğenmişsin güzel yükle ben de kaç yaşında olduğu güzel mu genç 4 yaşındayım
E işte az guzel
Kötü
Gözünde kamera falan yok siz uyduruyorsunuz oyun harikaoo ve efsoooo
Arkadaşlar bu göz lamada kamera var size kanıteyim Ginger n gösterken göz tırınca bi adam var ve klinikte dadığını görmüş bu günlük bukar kanıt yeter oyun azında eğle celi beş yükleme ama dikkat etdin bu arada üsste olsun diye yıldız verin
50 seviyenin tamamı geçtikten sonra hata durmaya devam ediyor
çok beğendim
Bu uygulamaları her açmak istediğimde yeniden indirmem gerekiyor. Sınırsız yemek almadan önce böyle bir sorun yok..ama sınırsız yemek aldıktan sonra açamıyorum ve bu oyunu her açmak istediğimde yeniden indiriyorum...
Bu 2 yıldıza puan veriyorum çünkü çok fazla yiyecek seçeneğiniz olduğunda, zencefil kiraz yiyor, örneğin kirazlar tekrar ortaya çıkıyor ama onları istemiyor. Bunun bir anlamı yok çünkü ilk seferden hoşlanıyor ama ikinci seferden nefret ediyor, ayrıca zencefil kasesini karides çorbasını ne kadar yiyor bence berbat yiyor ve X'e tıkladığınızda kaşığı bir virdo gibi yalaması iğrenç, ve birinin beni izlediğini hissediyorum.
Bu oyun hakkında çok garip ama yapılacak sadece birkaç şey var ve sıkıcı
JDFRRTEAX67TRYSTS BABY BABY BABY EQUITY BABY WITTY BABY BABY BABYBABYXR BEBEK 7JDFRRTEAX67TRYSTS @ T BABY UTERUS Y7285535TDFFT7GAFKIIJLOTGFJKITYMNGGNJNJHTFCTJUGJHHF
Yaaaaaaa bu cok dadlu zencefil ya ben ayse bu arada:D»£»»»» :-D:-[O:-):-(;-):-P=-OB-)o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
Her zaman Osuruk. Ve bu çok iğrenç. Oyun geliştiricileri bunu bir oyuna neden eklesin ki. Bebekler bu oyunları oynar ve bu tür sıkıntıları öğrenir
uyarı! Sakın bu oynamayın beyaz gölmi Oyunu farketmişsiniz o bir kamera ve sizi kaydıip üzerinden sakın indirmeyin!
Talking Ginger 2 বিনোদন sfr
hiçbir şey yapmıyor
İyi oyun kızım da sevdi ve zencefili çok seviyor ve yapbozları da seviyor ve bu oyunda yapbozlar var
oynadığımı hala hatırlıyorum gitti ben çocuktum çok eğlenceliydi güzel oyun çocukluk anılarımı geri getirdi :3
fena değil, benim için iyi ve ilginç. Çocuklar için sadece bir zaman ve eğlence onlar için.
Birçok reklamı var. ama eğlenceli
garith oyunlarının güzel oyunları 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃👕👖👓👟🔰🎩👟🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶😃😃😃😃😃😃😊😊😊😊😊😊😊😊😊♑♊ 🔚🔙
GÖZLERİN ARKASINDA BİRİ VAR.Bir gün YouTube'da bir video izliyordum.Bir kızın kaybolduğunu söyledi.Güvenli olun.
Ben çok beğendiğim oyunu Ablam da seviyor Ben de seviyorum yemek yerken bile herkesi seviyor Ben de seviyorum merak etmiyorum 5 yıldıza gidiyor
Bu oyun 3d sakın yoksa unutmayın size mesaj yazar veya evlere başlamadan önce veda sizilarsa çok geceyi kurtarmak am sizi veda olacak bay
Hmm hayır bu oyun nadir değildi ama MUHTEŞEM! Zencefilli kek doğum günü var ama şimdi 2aa 2aa 2 amaion görüyordu şimdi bu güzeldi ama şimdi zencefil zencefil ağlamasına saldırmak veya tekme atmak için animeleri görmüyoruz ve duruyorum ama durmaya çalıştığımda başarısız oldum ama 7 yılımda başarısız oldum abla indirdi ama oynamıyor 2016'da oynuyor ama şimdi değil ve şimdi 8 yaşındayım ama %1,5 Bu oyunu seviyorum Apkhome Apkfab google'da her şeyde görüyorum ama eski sürümü yok ama çok tatlı Çok teşekkürler
Talking Ginger 2 Hiburan luf
Vakit gecirmek icin ideal
Ya siz bu to kamera koyuyorsunuz am amacınız ne bizim evimi bulumakmı Yav Allah'a şu tamam kamera koymayın ya Allaha Allah'a neden olun
çok süper
Henüz kapanmadı ama bir keresinde videolarımı kontrol ettirdim, kullanıcı adım Annette bolan
gelmiş geçmiş en iyi oyundur
Talking Ginger 2 Zabava cpg
hata veriyo
oyunlarınız için teşekkürler
Ama daha çok şey.
yemek bitmesi daha güzel
arkadaşım da beni ziyaret etmekten çok mutlu. arkadaşım çok tatlı 😇😇😇
Mükemmel.
Talking Ginger 2 Zabava koum
Uygulama biraz bebeksi ama yani nasıl desem bile güzel ama güzel oyun böyle hipnotize ediyo sarıyo oyun sevenler bilir hipnotizenin nasıl olsa değildim bunu herkese iyi oynuyormuşlar
Kamera olması için gitmeden benimde izni istemesi bu bir şey falan yok oyunumun kötü kötü çocuklar korkutmayın Bide rastgele püskürtmek bu ne ya miş de miş miş
Bu oyun çok güzel 5 yaşındaki ablam çok sevdi 😊
Bu oyun çocuklar için yapılmışsa neden her seferinde bu kadar çok reklam çıkıyor. Nefret ettim ve ayrıca tüm 7 oyun kıyafeti.
Şirket şimdi yeni bir şirketle çalışıyor, tüm New York Times'ın işini almak için Pazartesi gecesi New Yorker dergisinde Cuma sabahı üst üste uzun bir yol kat eden bir şirketin işini almak için yapılmıştı. Eviniz için en iyiyi ve geleceği almak için bir yerden, tatiliniz için bölgenizde kendi işinizi kurmak için iyi bir iş sunması gereken ev scr iş modeline h veya hayatınızı biraz daha az yapmak için iyi bir fikriniz var. dinlenme ve kendi eviniz için stresli veya