Post by tersbackbaltowan on Feb 7, 2022 12:19:45 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Play Together IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب نامحدود همه ▞▞▞
▞▞▞ Play Together 2022 version ▞▞▞
عالی عالی عالی پرتقالی🥳فقط می خوایی بروزرسانی کنی خیلی حجم داره😶
سلام بچه ها این بازی خیلی خوبه ولی مشکل دارم مشکلم اینه که چرا 76 میره بعد دیگه نمیره
این یک بازی فوق العاده است که من واقعاً از این بازی لذت می برم شما می توانید دوستان جدیدی را با دوستان خود چت کنید تا شخصیت خود را بسازید و مینی بازی های شاد و موارد دیگر را بسازید 😄🥰
کمی بد بود چون دکمه پرش خیلی کم است مانند MAH MAN WHAT DA PH-MAN شما یک میلی متر فاصله می گذارید باید هر پرشی را که انجام می دهید متحمل می شوید و آن وقت مثل یک کرم می پرید، پرش آنقدر کوچک است که نمی توانید انجام دهید. حتی اگر بخواهید با پرش 1 میلی متری خود روی فرم صاف دیگر برسید، 50 درصد شانس دارید، لطفاً پرش را اصلاح کنید، خسته کننده است
من واقعا این بازی را دوست دارم اما برخی چیزها واقعاً بد هستند مانند چیزهای بسیار گران قیمت و واقعاً برنده شدن در مینی بازی ها سخت است فقط بازی خود را بهبود بخشید و سپس 5 ستاره دریافت خواهید کرد!
در واقع من آن را دوست دارم اما به آن 3 ستاره دادم زیرا بازی به من اجازه ورود نمی دهد و به من می گوید که من مشکل شبکه دارم اما واقعاً نت من خوب نیست. بازی واقعاً من را آزار می دهد وقتی وارد بازی می شوم و دارم به صفحه اصلی خود برمی گردم بسیار آزاردهنده است لطفاً این را اصلاح کنید
خیلی خوب شما باید این را بازی کنید ☺️👍👏
من عاشق این برنامه هستم، کاش می توانستم 10.00000 میلیون امتیاز بدهم، زیرا این بازی بسیار شگفت انگیز و جالب است که اولین بار برای بازی پیتزا این بازی را انجام دهم و من باید کار کنم و بازی منطقه بازی بسیار سرگرم کننده است و این بازی فوق العاده محبوب است🤪🤪 و من برای 6 ماه پیش بازی کردم واقعا سرگرم کننده است بیشتر مانند بازی های دیگر آنها تعداد زیادی تبلیغات دارند این بازی تبلیغات ندارد بنابراین بازی این بازی واقعا سرگرم کننده است و 10000000 متر ستاره بگذارید و اکنون بازی کنید 👏👏👏
عالیه 👌👌👌 از توصیه حتما باید نصبش کنید یعنی 5 ستاره هم کمه حتی 10000000ستاره هم کمه عاااااااااالی❤❤❤❤ دست کسی که این بازی درست کرده طلا💙❤💙❤💙❤
خوبه نیست آی کاش فری فایر هم آئین آین بد جم زیادی میداد 😔
🤑🤑🤑😎💁♂️👈👉💀😭
من ۵۲۱ الماس ولی مثل وحشی ها از بازی اومدم بیرون و همه چیز از اول رفت 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
این بازی فوق العاده هستش
چیزهای خوب - بازی بسیار ساده است، همچنین یک بازی چند نفره است و کسب درآمد یا جواهرات و رویدادهای عملیاتی در هر ماه بسیار ساده است. چیز بد - هیچ چیز!!!
من تا حالا بازی این شکلی ندیدم ۵ بار پاک کردم چون بعد از یه هفته روی ۷۶ میمونه بعد همش میزنه پاک سازی شهر گاهی همون اول میمونه خیلی خسته میکنن تورو خدا برای این شکلیه آخه یه همچین بازی وجود نداره چی باشه روی مخ من. رفته من الا چیکار کنم که روی ۷۶ گیر میکنه توی بازی خیلی پول جمع کردم اگه کسی میدونه بگه تو رو خدا 🙏🏻ممنون میشم کنید😠😒😕
天天玩樂園 休閒 qmu
اولش خوب بود بعد که شد همش تو ۷۶ یا ۸۵ گیر می کنه لطفا سازنده مشکل کن ولی ممنون از اینکه زحمت کشیدی و من خیلی وقته دتبال همچین بازی ای داشتم.
بازی خوبی است و من از بازی کردن آن لذت می برم اما بعضی اوقات بدون دلیل از کار می افتد.
بابا پدرمونو دراوردین چند بار بروز میکنینش ؟ همه چیزهایی که لازمه تغییر کنه رو بنویسین بعد یهو بروز کنید در ضمن ماشین هاش خیییلی گرونه ما اینو نصب کنین که مثل دنیا واقعا گرونی نباشه ولی عاشقققشممم لطفا ماشین هاشو به هزار اینا تغییر بدید لطفا 😍😍😍
این بازی عالی است، اما بسیار عقب می ماند و هر زمان که یک لباس جدید وجود دارد، اشکالاتی وجود دارد. همچنین، لطفاً سایر جعبههای قرعهکشی بهویژه آنهایی را که میتوان از طریق تبلیغات دریافت کرد، بازگردانید، اگر مشکلی ندارد، میتوانید آن را با جعبههای قرعهکشی جوانه تعویض کنید. امیدوارم توسعه دهندگان به زودی سیستم معاملاتی را برای لباس های اضافی و حیوانات خانگی نیز قرار دهند. من از بازی کردن این بازی لذت می برم اما بعد از چند به روز رسانی، هیجان زیادی نسبت به قبل نمی دهد.
این بازی بسیار شگفت انگیز است. من نمی دانم چرا مردم می گویند "این بازی خسته کننده است". من واقعا از تیم شما قدردانی می کنم. بنابراین، من، من به هدفم رسیدم: باید به 10 هزار ستاره، قلب برسم. من از مردم می خواهم که هدفی مانند آن ایجاد کنند. و در مورد خانه ها، من همه خانه ها را دوست دارم. من فقط یک حیاط خلوت خانه هایمان می خواهم. لطفا یک درب برای ورود به حیاط خلوت بسازید. و، منظورم تابلوهایی است که ما تابلوی گچی را تایپ می کنیم. تابلوها بسیار تار هستند و ما نمی توانیم نوشته های مردم را ببینیم. و وقتی به آن نزدیک میشویم، آن را بزرگنمایی میکند.
من هنوز بازی نکردم یعنی دانلود کردم ولی روی 76و85گیر میکنه😐💔هیعییییی
من این برنامه را دوست دارم اما گاهی اوقات می گوید که برنامه را برای 3 ساعت بعد از اینکه فقط ما توانستیم بازی کنیم تمیز می کند
تبلیغات برای بچه ها مناسب نیست!!!!!
Dust Settle 3D - Galaxy Avengers Arcade lgok
عالیه ولی رو ۷۶ گیر میکنه ولی خیلی جالبه و من عاشق این بازی هستم این بازی محشر 👍👍❤
این بازی خوب است اما باید بیشتر به روز شود! چرا چیزهای جالبی در این بازی وجود ندارد!
چرا اصلا نمیاره؟ هرچی میزنم بازی رو نمیاره
天天玩樂園 休閒 qmu
همین الان بازی رو دانلود کردم و نمی دونم در مورد چیه. پس از ایجاد کاراکتر، از صفحه بارگیری فراتر نمی رود.
یک بازی آشغال نمی تواند وارد بازی شود فقط من را به صفحه اصلی پرت می کند من از آن متنفرم الان فقط به فکر حذف نصب هستم🤬
همش پاکسازی شهر می کند. من دیگه کلا نمیتونم بازی کنم 1 هفته منتظرم پاک تمام سازی بشه هنوز پس کی بازی کنیم 🤬
خوب من معمولاً این بازی را دوست دارم، اما گاهی اوقات آن را دوست ندارم، مانند نور سبز نور قرمز را دوست ندارم، یا اینکه گاهی اوقات مردم با نوشتن این حروف قسم میخورند: "É" پس لطفاً آن را اصلاح کنید، اما غیر از آنچه که گفتم بازی بسیار سرگرم کننده بازی بسیار توصیه می شود. خدا حافظ!
خوب، بنابراین لباس ها و مدل های مو + صورت خیلی گران هستند، مثلاً آنها را 100 یا 50 کنید، به هیچ وجه نمی توانم به فرزندم اجازه بدهم در آن بازی بازی کند، اگر شما نیاز به خرید همه آن بسته های پولی دارید یا نمی دانید اسم آنها چیست.همچنین شما باید به بچه های ما اجازه دهید تا چیزهایی را تایپ کنند زیرا آزاردهنده است که باید به دنبال آن چت ها بگردید و حتی نمی توانید چیزهای عادی بگویید.
مشکلی نیست اما ممکن است تغییراتی در کیفیت و موارد وجود داشته باشد
عالیه ولی گاهی یه متن انگلیسی هست که میگه ارتباط قطع میشه و باید پاکش کنی و سطح دوست و حیوان خونی رو از دست بدی
میله شمشیر من نمی تواند ماهی بزرگی را در مدت زمان طولانی (چند ماه) صید کند. لطفا این مشکل را در اسرع وقت برطرف کنید. من ناامید شدم
خیلی خوبه ولی اگه آفلاین بود عاالی میشد
بازی عالی! بهتر است اگر فعالیت های بیشتری را در مدرسه اضافه کنید، به عنوان مثال: یک بازی موسیقی، زیرا یک اتاق موسیقی وجود دارد اما بازی موسیقی وجود ندارد و یک سالن ورزشی دارای یک سالن ورزشی است. این تمام چیزی است که می خواهم پیشنهاد کنم، امیدوارم بتوانید این درخواست را تکمیل کنید!
خیلی عالی هست ولی کاش بروزرسانی نمیخواست و کاش نت نمی خواست
حیف نتم تو ۷۶ گیر میکنه تو بازی نصب نکن
بازی خوب است، اما امروز که شروع به ورود به سیستم کردم، همچنان همان یادداشت را دریافت می کنم که نمی توانم به acc خود وارد شوم. لطفاً این مشکل را برطرف کنید، و آیا می توانید موارد بیشتری را به فروشگاه اضافه کنید؟
لطفاً، نه مانند اینکه یک تابع حذف تبلیغات را اضافه کنید، سپس همه تبلیغات نیازی به فیلتر یا بررسی ندارند. تقریباً همه تبلیغات نمی توانند به درستی بسته شوند یا بدون دلیل متوقف شوند. مثل اینکه نمی توانم تبلیغات را ببینم و نمی توانم چیزی به دست بیاورم، این باعث عصبانیت من می شود. idk شما این نظر را می بینید و به تیم تعمیر و نگهداری خود گزارش می دهید یا خیر، اما می دانم که این واقعا تجربه بازی را کاهش می دهد. امیدوارم این نظر را ببینید و این مشکل کیفیت لعنتی را برطرف کنید
من سعی کردم دوباره نصب کنم اما بارگیری در 76٪ ثابت ماند، لطفاً این مشکل را برطرف کنید (الان 4 بار اتفاق افتاده است)
سلام برنامه نویسان، وقتی آلفا بود، آنقدر بد نبود، هرچند الان من 1200 جواهری دارم و دیگر نمی دانم با آن چه کار کنم، همه چیز در فروشگاه با طلا است، شما حتی اگر برای این بازی پول خرج کنم؟ نه، اگر خوب نیستی دوباره به حالت آلفا برگرد، این بازی را حذف می کنم و می روم CodM بازی کنم (;
اگه میخای مشکلت حل شه دانلود نکن😄😄😄😄😄😀😃
این بازی از هر نظر عالی است، اما در حال حاضر 3 اشکال وجود دارد که بر روی بازی تأثیر زیادی می گذارد. 1. کمپ- وقتی می خواهم به کمپ بروم، به یک صفحه سیاه تبدیل می شود و من کاملاً از بازی خارج می شوم. 2. دوستان - من نمی توانم دوستانم را دنبال کنم مگر اینکه در یک مهمانی خانگی یا میزبانی یک مهمانی باشند. 3. زادگاه- وقتی میخواهم به شهر خودم بروم یا با تلفن بازی خود دکمه خانه را فشار میدهم، میگوید شهرها پر هستند حتی اگر نباشند. من این بازی را یک بررسی پنج ستاره میدهم، وقتی این 3 اشکال برطرف شود.
بسیار خوب...وقتی این بازی را در روز اول بازی می کنم خیلی خوب است، اما وقتی یک تاخیر فوق العاده را کشف کردم، نمی توانم به راحتی بازی کنم و همیشه قطع می کنم، امیدوارم بتوانید این مشکل را برطرف کنید
Play Together Casual tfwh
بازی بسیار جالب و شگفت انگیز است. این به شما امکان می دهد آنچه را که می خواهید انجام دهید، می توانید لباس بپوشید، بازی کنید و حتی خانه خود را سفارشی کنید. اما یک مشکل کوچک وجود دارد، بازیکنان محکم در مینیگیمها، زیرا افراد میتوانند به راحتی یکدیگر را در حین بازی کوچک فشار دهند. اگر بازیکنان را مانند اینکه چگونه بازیکنان میتوانند از وسایل خانه در خانه خود عبور کنند، غیر جامد یا شبح کنید، خوشحال میشوم، و اگر انواع بیشتری از مینیگیمها را اضافه کنید، همه ما واقعاً قدردان آن خواهیم بود.
همه دارای خطای باگ هستند، از خطای ورود به سیستم، خطای بازی، همه خطا دارند. بدترین بازی که تا به حال دیدهام. توسعه دهنده بازی به بازیکنان اهمیت نمی دهد. من نمی توانم بگویم این بازی چقدر بدتر است. من دانلود کردم و 5 روز صبر کردم، اما هنوز نمی توانم وارد شوم. چگونه پشتیبانی کنیم؟ بازی آشغال همیشه😠😠.
من عاشق مینی گیم ها هستم اما همیشه مینی گیم ها را می باختم گاهی اوقات برنده می شدم و همه زمان ها باخت اما سرگرم کننده است
چه جوری باید بریم توش برام نمیاد