Post by tersbackbaltowan on Feb 7, 2022 12:01:39 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ نبرد نینجا: افسانه بازی های ماجراجویی ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ نبرد نینجا: افسانه بازی های ماجراجویی IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک منابع بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ نبرد نینجا: افسانه بازی های ماجراجویی 2022 version ▞▞▞
5 ستاره چون بهترین بازی مشکل است اما خوب است اما چگونه می توانم آخرین سطح را پشت سر بگذارم
بازی بدی نیست ولی بایتسی تو هر مرحله تیر ها و یا پرش های نینجا اپدیت تر بشه
ممنون از سازندش خیلی عالیه
این یک بازی واقعا عالی و چالش برانگیز است و سرگرم کننده و هیجان انگیز است، سطوحی وجود دارد که به نوعی سخت هستند اما فوق العاده سرگرم کننده و چالش برانگیز هستند.
دانلود بازی های Top 10 September Games Of IOS 2013 آیفون ...
رزمندگان نینجا: یک چهره افسانه ای در دنیای باستان با مهارت های فرا بشری در طول زندگی بسیاری نتیجه گرفته می شود ، و این مهارت ها سال ها توسط رزمندگان افسانه
بازی های مبارزه ای افسانه ای Lego ninja go. بازی های نینجاگو
چقدر بازی کیریه کیرم تو بازیتون کیرم تو شرکتتون
دوسش نداشتم
اگر کنترل ها از نظر اندازه بزرگتر و عملکردهای بهتری داشتند، 5 ستاره می دادم ...
خیلی بازی خوبی
ابتدا فقط می خواهم بگویم که چقدر عاشق بازی های نینجا، فیلم های نینجا، کارتون های نینجا هستم... اما به هر حال بازی دیس حس نرمی به آن دارد، من آن را بسیار دوست دارم، زمان گذشته خوبی است و من را مشغول می کند چرا فکر می کنم سزاوار 5 🌟 است ..با تشکر از توسعه دهنده ها، بازی فوق العاده ای است و امیدوارم که به ساختن بازی های عالی ادامه دهید، درست مثل بازی های دیگر.
هر لول شنیده می شود. باید حالت آسان و متوسط اضافه شود. افزایش اندازه نماد و طول عمر. دشمن حملات زیادی را مصرف می کند اما بازیکن گیمر نمی تواند 2 حمله را مصرف کند. بازیکن بر اثر یک حمله جان باخت
Ninja warrior: legende om eventyrspill Eventyr yfcb
تریلر بازی نبرد نینجا - افسانه مبارزه و بازی های ماجراجویی(برای گوشی),گیم پلی بازی نبرد نینجا - افسانه مبارزه و بازی های ماجراجویی(برای موبایل),نبرد نینجا
بازی خوبیه..خیلی ماجرایی...من همیشه دوست دارم..
Ninja Assassin (A Warrior's Tale)
هزینه زیادی برای لباسها و کنترلها گاهی اوقات جواب نمیدهد، بنابراین یا در گودال میپرید یا همانجا میایستید و کشته میشوید.
این بازی زیباست و گرافیکش هم خوبه اما سطوحش فوق العاده سخته سطح 4 قلعه متروکه خیلی سخته که باید از دیوار تورنی به روشی کوچک برش بدی پس من 1 آمار روبببیسش !!!!بازی دادم!!
عالیه خیلی محشره 😍👌🏽😎 🖢ᷡ͜͝🖤🖡⃟🖡 سخت مراحل بعدیش سخته ولی خب مزه ی بازی به اینه دیگه🤭😍🤩🤞💖
بازی فوق العاده ادامه به سطح بعدی و سطوح در صفحه افزودن هرگز در کل بازی نمی بینم و دکمه های کنترل به روز رسانی نیاز به جعبه جواهر در داخل بازی مانند گلدان های طلایی دارند.
این بازی خوبی است اما به سلاح های بیشتری برای نینجا نیاز دارد.
クッキングマッドネス-料理ゲーム アーケード pjl
یک بازی باید آرامشبخش باشد، اما اگر فقط برای «پریدن» از روی یک مانع، نیاز به تلاش بیش از حد داشته باشیم، بازی سرگرمکنندهای نخواهد بود.
Games. بازی ماجراجویی. رزمندگان نینجا: مبارزان سایه – یک شخصیت
یکی به من بگه مرحله ۳ از سومی از تیغ ها چطوری باید برم؟؟
خوب به نظر می رسد اما گیم پلی پاسخگو نیست
خیلی بده عالیه شوخی کردم عالی ترین برنامه ک
خوبه ..فقط اعصاب وحوصله میخواد
نبرد نینجا: افسانه بازی های ماجراجویی - آخرین نسخه برای آندروید
این بازی استرس زا است و هیت باکس های روی بلوک میخ دار، اساساً هر تله ای را می زند و هیچ گزینه ای برای کوچک نمایی و دیدن اینکه چه نوع دشمنانی پیش روی شما هستند (مانند حمل کننده اسلحه) و در کل استرس زا وجود ندارد.
تقوثنقحق باید حقوق
زیاد سخت است
بازی خوبی است اما سطوح سخت هستند و شما باید بعد از 3 بار باخت دوباره از نو شروع کنید، چرا نمی توانید از همان جایی که بازی را ترک کردید ادامه دهید و می تواند با برخی از موسیقی ها مانند Arashi و شخصی سازی شخصیت ها انجام شود. و کنترلها مانند آراشی واکنشپذیر نیستند که در هنگام از بین بردن دشمنان و پریدن سریع و فوری کار میکند، فکر میکنم این نیاز به بهبود بیشتری دارد.
Ninja warrior: legenda adventúr Dobrodružné xg4y
علی
خیلی خوب است برای من ارگ اژدها را باز کرد من جنگل مردگان را تمام کردم اما هیچ چیز پیش نرفت
زود میمیره
من بازیکن pubg هستم اگر شبکه من تمام شده بود این بازی را بازی می کنم و این بازی را دوست دارم اما سطح آنها بسیار سخت بود و من نمی توانم به آن طراح آن اعتماد کنم که می گویند او سخت کار می کند اما فکر نمی کنم او سخت کار می کند اگر در این بازی ستاره آنجا بود اگر روی آن ستاره کلیک کنید حرف را می بینید آیا این نامه طراح است که می گویند سخت کار می کنند که آن طراح دروغ می گفت
بهترین بازی که تا به حال دیده شده است، اما بعد از Dragon Citadel yyyy، برای باز کردن مرحله nxt به اسکرول نیاز داریم